7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Netshopping boomer

Temmelig mange online forhandlere udlover i vore dage en række forskellige fragttyper. En af de mest populære er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente din ordre når du har lyst. Fragtformen er nemlig temmelig let, og tit endvidere den mest betalelige mulighed for levering.

Du kan endvidere påtænke at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Løsningen er oftest en anelse mindre prisbillig, men samtidig særdeles hensigtsmæssig. Den mest letkøbte type af levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som jo forudsætter at du bor med kort afstand til webbutikkens arbejdslager.

Leveringstiden er jo ret central i tilfælde af at man absolut skal bruge produktet øjeblikkeligt, så af den grund er det helt centralt at du ser den anslåede leveringstid ved det pågældende produkt.

En masse e-butikker i Danmark tilsiger 1 hverdags levering på en hel del produkter, men vær vagtsom da det er betinget af at der bestilles forud for et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer på posthuset forud for at de lageransatte drager hjemad.

Leveringsdygtigheden er ualmindeligt vigtig

Det er jo virkelig nemt for os alle at finde information om priser hos diverse online varehuse på Mandensunivers og til gengæld har adskillige firmaer på nettet været tvunget til at presse priserne på varerne – til drenge og piger, samt til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange sikre gratis levering.

Trods dette kan det immervæk blive gavnligt at kigge forbi nogle netbutikker efter rabatkoder forinden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at antage den billigste pris.

Du skal bare ikke glemme, at hvis en e-forhandler afhænder produkter til en salgspris der er hamrende billig, bør det mange gange være et faresignal om en fup internet webshop. Kortkøb er trods alt omfavnet af en foranstaltning, hvilket beskytter køberen overfor uærlige online outlets.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du hellere vil betale pengene senere.

Forinden nogen shopper i en online shop kunne man i og for sig gennemlæse netshoppens handelsvilkår, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt.

Et alternativ kan derfor være at tjekke om webbutikken er medlem af e-mærket, da det er en tryghed om at e-butikken overholder de danske love, foruden at internet webshoppen fra tid til anden besøges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Det giver dig genvej til støtte, hvis du får dilemmaer ved din ordre.

Et hav af forskellige leveringsmåder

Trustpilot tilbyder dig temmelig relevante løsninger til at gennemrode diverse øvrige køberes omtaler og på grund af dette er det prisværdigt, at du eftergår online forretningens omtaler forud for at du lægger din bestilling.

Facebook tilbyder dig på samme måde ret så pæne genveje til at få en idé om online shoppens pålidelighed. Desuden møder vi en række e-shops hvor du kan give en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel må tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Websitet er annoncefinansieret. Vi arbejder tæt sammen med en hel del internet selskaber og formidler forretningernes tilbud, og modtager provision om den besøgende vi sender videre realiserer en handel.

Viden angående tilbud og internet selskaber opdateres fra tid til anden, men vi giver ingen garanti imod ændringer der potentielt er realiseret siden sidste opdatering af de anvendte data.