7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange bestiller på online selskaber

En række e-handler foreslår i dag et bredt udvalg af leveringsudgaver. En af de mest benyttede er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Løsningen er jo ekstremt nem, og tit ydermere den billigste fragtmetode.

Fragtperioden kan være ret udslagsgivende såfremt du behøver din pakke om kort tid, og af den grund er det utvivlsomt essentielt at man undersøger den estimerede leveringstid for det aktuelle produkt.

En del forhandlere på nettet annoncerer 1 dags fragt på utallige varer, men som imidlertid kræver at bestillingen køres igennem forinden et angivent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produktet ud af døren inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte webshops garanterer portofri fragt, men tit er det under forudsætning af at man shopper for en præcis sum. Desuden skal man udvælge den billigste form for fragt, der i de fleste tilfælde – hvad end man opholder sig ved Holstebro, Haderslev eller Svenstrup – vil være at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

Ses til af fagmænd som har meget erfaring med reglerne på området

Det har vist sig at være ret så ligetil for almindelige mennesker at sammenholde priser fra flere online outlets på piget.dk og herved har en lang række online butikker været presset til at at nedbringe salgsværdien på mange af deres varer – til babyer og børn, samt til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange love levering uden beregning.

Det kan til hver en tid være lukrativt at prøve nogle enkelte netbutikker efter udsalg inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.

Man bør blot ikke glemme, at i tilfælde af at en shop på nettet sælger et produkt for en udsalgspris der anses for usædvanlig attraktiv, så bør det i nogle tilfælde være en indikator for en uærlig netshop. Køb med kort er heldigvis omsluttet af et lovbud, som redder dig som køber imod uærlige firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at betale prisen senere.

Overværes af fagfolk som forstår de gældende regler

Inden folk handler på en e-shop kunne de altid skimme butikkens regler, det er dog i reglen ikke super interessant.

Et alternativt forslag kunne måske være at granske om webbutikken er e-mærket medlem, eftersom det bør være et sympol på at internet butikken overholder de officielle danske regler, tillige med at e-handlen undertiden besigtiges af sagkyndige som har megen viden om lovgivningen. Dette er desuden en god genvej til støtte, såfremt du får vanskeligheder med din ordre.

Kig hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket

Trustpilot bringer dig relativt ærlige muligheder for at tyde en hel del tidligere køberes vurderinger og af den grund anbefaler vi, at du studerer online virksomhedens bedømmelser forinden du lægger din bestilling.

Facebook tilbyder dig lige så vel i højeste grad gavnlige metoder til at få indtryk af online forretningens troværdighed. Foruden det møder vi en række webbutikker hvor folk kan sammensætte en vurdering af ordreforløbet, hvilket også burde drages fordel af til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Websitet finansieres af reklameindtægter. Vi har et tæt samarbejde med nogle forskellige internet firmaer da vi publicerer forretningernes tilbud, og indkasserer godtgørelse i tilfælde af at en bruger fra vores hjemmeside gennemfører et indkøb.